Home Blogs Αυτή η καταραμένη τρίτη περίοδος!
Αυτή η καταραμένη τρίτη περίοδος!
0

Αυτή η καταραμένη τρίτη περίοδος!

0
0

Ξεκινάει η τρίτη περίοδος και προσπαθώ να κάνω βουντού μη γίνει πάλι το κακό, αλλά τα βουντού δεν πιάσανε, φύγανε με +17 πόντους αυτοί, άντε μετά τρέξε να καλύψεις τα ασυμμάζευτα. Τι κακό αυτό επί ένα μήνα στην τρίτη περίοδο να ξεκινάς τόσο χάλια, κάτι που πρέπει να το κοιτάξει ο Σφαιρόπουλος άμεσα.

Όπως έλεγα το πρωί στην σελίδα μου ο Ολυμπιακός γέρνει μονόπατα. Ο Πρίντεζης δεν πατάει καλά, δε ξέρω τι συμβαίνει, αλλά είναι σταθερά ο χειρότερος παίχτης εδώ και ένα μήνα, όχι μόνο στην επίθεση, αλλά δεν είναι συγκεντρωμένος και στην άμυνα. Ο Χάντερ δεν μπορεί να ποστάρει και δεν υπάρχει κάποιος ψηλός να προσφέρει εύκολους πόντους κοντά στο καλάθι με αποτέλεσμα όλη η αντίπαλη άμυνα να κλείνει στους περιφερειακούς παίχτες.

Η μπάλα δεν ακουμπάει στους ψηλούς με αποτέλεσμα να μη δημιουργούνται ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια να ανοίξει η άμυνα. Η ομάδα θέλει δυνατό ψηλό να μπορεί να ποστάρει, γιατί έτσι δεν μπορεί να πας μακριά στη διοργάνωση. Δυστυχώς η απουσία του Γιανγκ δεν μπόρεσε να καλυφθεί, με αποτέλεσμα η ομάδα αυτή την στιγμή να είναι κακή στους ψηλούς. Πρέπει οπωσδήποτε να συνέλθει άμεσα αγωνιστικά ο Πρίντεζης για να μην έχουμε άλλη ήττα εκτός προγράμματος που δεν μας παίρνει.

Ο Σπανούλης μετά από ένα καλό παιχνίδι-διάλειμμα επέστρεψε και αυτός στις κακές εμφανίσεις, όμως από μόνος του δεν μπορεί να κάνει τα πάντα από την στιγμή που δεν μπορεί να παίξει το pick’n’roll με τους ψηλούς και έχει πάντα επάνω του τουλάχιστον 2 παίχτες. Ο Μάντζαρης από την στιγμή που ακούστηκε για το ΝΒΑ έχει ξυπνήσει άλλος παίχτης. Φοβισμένος, άτολμος, χωρίς καθαρό μυαλό δεν μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στοιχειωδώς στην επίθεση.

Ο Ολυμπιακός παραμένει η καλύτερη ομάδα στην άμυνα στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν βγαίνει πάντα στο γήπεδο. Πολλές φορές βλέπω να βγάζουμε 3-4 άμυνες σερί και να μην μπορούμε να εκδηλώσουμε μετά μια ορθόδοξη επίθεση. Όταν είσαι τόσο κακός στην επίθεση είναι επόμενο ο αντίπαλος να πάρει ψυχολογία και να βάλει τα μεγάλα σουτ και να σου κόψει και άλλο τα πόδια.

Επιβάλλεται η ομάδα να τρέξει στο transition πιο γρήγορα μετά από τις καλές άμυνες που βγάζει και να σημειώσει εύκολα καλάθια, δε γίνεται να συνεχιστεί αυτή η εικόνα στην επίθεση. Έχουμε φτάσει στο σημείο που οι αντίπαλοι λένε ας παίξουν όσο καλή άμυνα μπορούν, αν βάλουμε 50 πόντους θα κερδίσουμε. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο.

Το χειρότερο είναι ότι ενώ είναι μόνο μια απλή λεπτομέρεια που πρέπει να λύσουμε για να γυρίσει το κουμπί και να σαρώνουμε, επί ένα μήνα δεν μπορούμε να το καταφέρουμε. Να έχεις ίσως την καλύτερη περιφέρεια στην Ευρώπη και από μια ατυχία να χάσεις για όλη την σεζόν το βασικό σου ψηλό και κάνοντας ένα λάθος σχεδιασμό να αποκτήσεις τον Μιλουτίνοφ αντί για τεσσάρι για να παίζει μαζί με τον Πρίντεζη και να μην κάνεις αλχημείες με Αγραβάνη, Παπαπέτρου σε αναγκάζει να διαλύεις όλο το επιθετικό σου σχέδιο. Κρίμα ειλικρινά.

Κάθομαι και σκέφτομαι πόσο μικρή είναι η λεπτομέρεια που μας έχει στερήσει 2 τουλάχιστον νίκες ώστε να είμαστε καβάλα στο άλογο, αντί να βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο και σκάω. Τα έχω γράψει όλα τα αρνητικά σήμερα γιατί έχω σκάσει από το κακό μου, θέλω να τα πω να φύγουν από μέσα μου.

Αλλά ρε γαμώτο από την άλλη σκέφτομαι τι ανατροπές έχει κάνει αυτή η ομάδα και ξέρω ότι όποια προσθήκη χρειαστεί τα αδέρφια θα την κάνουν. Αναπτερώνω, όχι μόνο δεν χάνω τις ελπίδες μου, αλλά μας σκέφτομαι στο Βερολίνο να σηκώνουμε την κούπα και να μας βγάζουν τρελούς για άλλη μια φορά. Δεν γίνεται να μην πιστεύεις σε αυτή την ομάδα ρε φίλε όσο στραβά και αν είναι τα πράγματα!!!

Υ.Γ. 1 Ρε συ Πρίντεζη, Σπανούλη και Μάντζαρη κλειστείτε σε ένα δωμάτιο, πείτε τα, πιείτε μια μπουκάλα ουίσκι στην ανάγκη και βγάλτε την κακή ενέργεια από μέσα σας. Αύριο θα έχετε ξαλαφρώσει και θα είναι μια καινούργια μέρα, με εσάς του τρεις σούπερ δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο!!!
Υ.Γ. 2 Ένα προαίσθημα τρελό ότι θα έρθει ο Ντόρσεϊ και όλα θα μοιάζουν σαν εφιάλτης στο δεύτερο γύρο. Ένας ακόμα τρελός θα αποτρελάνει την Ευρώπη με την ανατροπή από την ομαδάρα!!!
Υ.Γ. 3 Την άλλη βδομάδα που θα είναι 100% έτοιμος ο Λοτζέσκι θα δούμε άλλη ομάδα, προς το καλύτερο και αναμένουμε και Παπ (στο δεύτερο γύρο) να τα στάζουν και οι δυο τους από την περιφέρεια να ξελασπώνουμε στην επίθεση!!!

Σε όσους αρέσουν τα άρθρα μου και γενικά Ολυμπιακά άρθρα με ακολουθείτε στην ομάδα μου!!!

https://www.facebook.com/groups/1020324454695613/

RED STYLLE

tags:
admin