Home Ποδόσφαιρο Αναβάθμιση για Κώστα Καραπαπά, νέος Διευθυντής Επικοινωνίας ο Νίκος Γαβαλάς
Αναβάθμιση για Κώστα Καραπαπά, νέος Διευθυντής Επικοινωνίας ο Νίκος Γαβαλάς
0

Αναβάθμιση για Κώστα Καραπαπά, νέος Διευθυντής Επικοινωνίας ο Νίκος Γαβαλάς

0
0

Εσωτερικές αλλαγές είχαμε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Κώστα Καραπαπά να αναλαμβάνει θέση Γ΄ Αντιπροέδρου και Επιχειρησιακού Διευθυντή, ενώ τη θέση του ως Διευθυντή επικοινωνίας παίρνει ο δημοσιογράφος Νίκος Γαβαλάς.

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Κώστας Καραπαπάς αναλαμβάνει καθήκοντα Γ΄ Αντιπροέδρου και Επιχειρησιακού Διευθυντή (Director of Club Operations).

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Γαβαλάς αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Επικοινωνίας (Director of Communication).

Οι δύο άνδρες ανέβασαν τα δικά τους μηνύματα στα social media, για τα νέα τους καθήκοντα.

O Κώστας Καραπαπάς έγραψε:
«Σας ευχαριστώ όλους για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και τις ευχές και συγγνώμη που δεν απαντώ προσωπικά αλλά είναι χιλιάδες.
Ευχαριστώ τον ηγέτη του Συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη. Για την εμπιστοσύνη και ξέρω ότι όπως και εγώ θα σταθείτε όλοι δίπλα του με τις ασπίδες ψηλά!
Είναι τεράστια η τιμή να υπηρετήσω τον Σύλλογο απο τη θέση του Αντιπροέδρου.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξέρω, είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι άλλοι, είναι μια οικογένεια.
Και η μεγαλύτερή μου χαρά είναι να είμαστε αγαπημένοι και δυνατοί.
Έτσι, είμαστε και ΑΝΙΚΗΤΟΙ.
Ξέρετε ότι θα συνεχίσω να δίνω το 110% της δυναμής μου για την ιερή Ερυθρόλευκη και ριγωτή.
Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία (αν και είμαι σίγουρος πως θα την έχει, στο Νίκο Γαβαλά. Που συνεχίζει την ιστορική πορεία του μέγιστου Νικήτα που είχα τη χαρά να με τιμά επίσης με τη φιλία του!
Ευχαριστώ απο καρδιάς και τους «απέναντι». Η κακία τους είναι για μένα παράσημο. Κι εδώ θα είμαστε για να συνεχίσουν να καλοπερνούν…
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ
ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, στον προπονητή και στους παίκτες μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ…
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7».

Από την πλευρά του ο Νίκος Γαβαλάς, σχολίασε:
«Έπειτα από τρεις δεκαετίες στο χώρο της δημοσιογραφίας, αποφάσισα να αποδεχθώ την άκρως τιμητική πρόταση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Για να αναλάβω τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ολυμπιακού.
Αναγνωρίζοντας ότι ως επαγγελματίες όλοι οι συνάδελφοι στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή προώθηση της εικόνας των ομάδων τους. Κι αναλογιζόμενοι ότι υπηρετούμε το χώρο του αθλητισμού. Έχουμε χρέος απέναντι σε όλα τα παιδιά που μας παρακολουθούν. Αλλά και όλους όσοι εμπνέονται από τις ομάδες μας, να λειτουργούμε χωρίς στείρες συγκρούσεις και αποκλεισμούς.
Με κοινό παρανομαστή όσα μας ενώνουν, την αγάπη μας για τον αθλητισμό και το χρέος να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον με προοπτική και ανοιχτούς ορίζοντες. Ευελπιστώ σε μία επικοινωνία με διάλογο και σεβασμό.
Και επί προσωπικού: ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν ο αείμνηστος πατέρας μου, Νικήτας Γαβαλάς. Με οδήγησε με εφόδια στο μονοπάτι της δημοσιογραφίας. Και τώρα, μία μεγάλη διαδρομή στον ηλεκτρονικό και το γραπτό Τύπο έφθασε στο τέλος της.
Απήλαυσα ένα αξέχαστο ταξίδι με σπουδαίους δημοσιογράφους, παραγωγούς και τεχνικούς σε γραφεία, studio και γήπεδα. Τους είμαι ευγνώμων.
Αφήνω τη θέση μου δίπλα από τον πάγκο, καθώς μας περιμένει πια πολλή δουλειά σε αυτό το νέο συναρπαστικό ταξίδι στον Ολυμπιακό. Και είμαι σίγουρος πως από εκεί ψηλά, ο Μιλτιάδης και ο Νικήτας θα καμαρώνουν και θα χαμογελούν…
Θα επιδιώξω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και του συλλόγου.
Νίκος Γαβαλάς
Διευθυντής Επικοινωνίας Ολυμπιακού».

admin