Home Blogs Ηττούδης και ήττα a la carte
Ηττούδης και ήττα a la carte
0

Ηττούδης και ήττα a la carte

0
0

Φεύγοντας από το γήπεδο μετά το νικηφόρο αγώνα με την Κίμκι στο ΣΕΦ, συζητούσα με τον αδερφό και τον ξάδερφό μου για την εμμετική δήλωση του Ηττούδη, μετά από αγώνα της ΤΣΣΚΑ με άλλη ομάδα, περί ευνοϊκής αντιμετώπισης του Θρύλου από την διαιτησία όσον αφορά την αμυντική του λειτουργία.

Τους έλεγα μετ’επιτάσσεως ότι η ΚΑΕ μας πρέπει να απαντήσει, διότι η σιωπή τους έχει αποδειχτεί πολλάκις κακός σύμβουλος. Έβλεπα μπροστά ο καψερός, στο χθεσινό πιa παιχνίδι στη Μόσχα. Μακάρι να μhν είχα πεi τίποτε αλλά δυστυχώς και είπα και ελάλησα, κυριολεκτικά με όσα ζήσαμε από την χειρουργική τριάδα.

Ότι και να πει κανείς, όπως και να χαρακτηρίσει την σφαγή που συνετελέσθη, πάλι λίγα θα έχει αποδώσει από την πραγματικότητα που βιώσαμε. Είχες στον πάγκο τη Μαρούσκα του Ομπράντοβιτς να τολμάει να διαμαρτύρεται στους διαιτητές τη στιγμή που τον έσπρωχναν με 80-20. Η δημόσια γκρίνια του έφερε αυγατισμένο αποτέλεσμα: Είδαμε τον Τεόντοσιτς, ακόμα ένα μισθοφορικό τσογλάνι όπως και ο Χάινς, να γκρεμίζει τον Μάντζαρη και τα κοράκια να λένε παίζετε…

Ώπα όμως, μισό λεπτάκι. Μάντζαρης είπα; Παίζει ακόμα σε εμάς ο Βαγγέλης; Γιατί εδώ κι ενάμιση μήνα, είναι εκτός τόπου και χρόνου για να μην πω κάτι βαρύτερο! Και το κακό δεν είναι ότι είναι ωσεί παρών, είναι ότι έτσι δεν παίρνει ανάσες μέσα στα παιχνίδια ο Σπανούλης που βαδίζει τα 34 του, για να καθαρίσει το μυαλό του όταν μπλοκάρεται από την αντίπαλη άμυνα που σαν χταπόδια εφαρμόζονται επάνω του. Ο Βασίλης άρχισε πολύ άσχημα τον αγώνα αλλά στην επανάληψη ήταν πραγματικά αρχηγός.

Ο Πρίντεζης από τη μεριά του, για πολλοστή φορά άφησε τα συκώτια του στο παρκέ, οι Στρόμπερι και Χάκετ εκπληκτικοί στην επίθεση και ο Χάντερ συγκινητικός, αλλά μόνος κι έρημος στην «αεροπορία» μας.
Για αυτό και δέν τολμώ να φανταστώ ότι οι Αγγελόπουλοι δέν βλέπουν αυτό που βγάζει μάτια, ότι η ομάδα θέλει ΧΤΕΣ καλό ψηλό στη θέση του Γιανγκ που ακόμα είναι πεντάρφανη και φαίνεται από χιλιόμετρο. Διότι τα 11 επιθετικά της ΤΣΣΚΑ είναι πάρα πολλά για αυτό το επίπεδο και σημαίνουν 11 «καινούργιες» επιθέσεις που ουσιαστικά βγάζουν άχρηστη την πιθανώς πολύ καλή πρότερη αμυντική προσπάθεια στην φάση από την ομάδα μας.

Τα πράγματα στον όμιλο αρχίζουν να ζορίζουν και πλέον καλούμαστε να κυνηγήσουμε ακόμα και το 100% των νικών για να μη μπλέξουμε σε περιπέτειες. Ευελπιστώ ότι η είσοδος του Παπανικολάου και η υπεραναγκαία μεταγραφή ψηλού θα ανεβάσουν ένα επίπεδο τουλάχιστον το Θρύλο για να πάνε όλα κατ ευχήν και να βρεθούμε κοντύτερα στο Βερολίνο. Θεωρώ δέ, ιερό μας καθήκον σαν οπαδοί να κάνουμε sold out ΟΛΑ τα εναπομείναντα ματς στο ΣΕΦ ώστε να διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού την έδρα μας, ειδάλλως ας μή συζητάμε καν για πρόκριση στους 8. Στήριξη και όπου βγεί!

ΥΓ : Επειδή είμαι ελέφαντας και δέν ξεχνάω ποτέ, Ηττούδη, Τεόντοσιτς και Χάινς, σας ενημερώνω ότι στο ΣΕΦ θα βρίσκομαι ακριβώς πίσω από τον πάγκο σας με αυτοσχέδια ντουντούκα και ένα πολύ πικάντικο πανί….

admin