Home Ποδόσφαιρο Τελείωσαν τα ψέμματα!
Τελείωσαν τα ψέμματα!
0

Τελείωσαν τα ψέμματα!

0
0

Θέση σχετικά με όσα συνέβησαν στον αγώνα του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό και για το περιστατικό με τον παίκτη της ομάδας του, Ουσμάν Κουλιμπαλί, πήρε ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας Μανώλης Μαθιουλάκης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρόεδρος του Πλατανιά απάντησε μια και καλή στο αντιολυμπιακό σύστημα για τον ντόρο και την προπαγάνδα που κάνουν σε βάρος των ερυθρόλευκων.

Οι δηλώσεις του Μανώλη Μαθιουλάκη:

«Είδα ό,τι είδε όλη η Ελλάδα», ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου της ομάδας των Χανίων και συνέχισε:

«Την επόμενη ημέρα μίλησα με τον Κουλιμπαλί και μου είπε ότι κάτι τον ενόχλησε, κάτι ένιωσε στο πόδι. Δεν σημαίνει ότι σε κλώτσησε κανείς, ή ότι τον βρήκε κάτι, ή ότι του πέταξαν κάτι. Μου έκανε εντύπωση ένα πράγμα. Ένας αναπτήρας BIC που χτυπάει κάποιον γκελάρει πάνω του και πάει στο 1,5 μέτρο; Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό; Και παίκτες και ο προπονητής τερματοφυλάκων είδαν ότι υπήρχαν πολλά αντικείμενα πεταμένα στον αγωνιστικό χώρο από την προθέρμανση. Υπάρχουν άνθρωποι που θα εξετάσουν το βίντεο. Είναι παράλογο όλη η Ελλάδα να ασχολείται με τον αναπτήρα του Κουλιμπαλί».

Και συνέχισε: «Επειδή πολλά λέγονται, υπάρχει ένα θέμα. Δεν έχει απαγορεύσει κανείς στους παίκτες του Πλατανιά να μιλάνε. Δεν είναι δυνατόν οι παίκτες να μην κάνουν άλλη δουλειά από το να συζητάνε για το παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι δυνατόν να μιλάνε για το αν έπεσε αναπτήρας ή όχι. Το να συγκρίνουμε αυτά που έγιναν σε κάτι άλλους αγώνες με ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, με αυτό που έγινε προχθές στον αγώνα. «Σφάζονται» οι μεγάλοι και την πληρώνουν οι μικροί. Ο Πλατανιάς δεν έχει καμία δουλειά, υπάρχουν νόμοι κανόνες και φορείς να ασχοληθούν από εδώ και πέρα».

«Είδα ότι είδε όλη η Ελλάδα. Είδα σε βίντεο τη συγκεκριμένη φάση. Είδα ότι δείχνει ο παίκτης κάτι να τον ενόχλησε. Ρώτησα τον προπονητή των τερματοφυλάκων που στο ζέσταμα ήταν από εκείνη μου είπε πως είχαν πεταχτεί διάφορα αντικείμενα. Εγώ δεν είδα να πετάχτηκε κάτι, είδα τον παίκτη να αντιδρά σαν να πετάχτηκε κάτι. Όταν τον ρώτησα τι συνέβη μου είπε ότι ένιωσε κάτι και ότι είδε μπροστά του να υπάρχουν διάφορα αντικείμενα».

«Είδα ότι ενοχλήθηκε από κάτι, αλλά η αντίδραση του παίκτη ευθυνόταν περισσότερο από την αντίδραση του άλλου παίκτη του Ολυμπιακού που του επιτέθηκε γιατί νόμιζε πως έκανε καθυστέρηση. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να κάνουμε την τρίχα τριχιά».

«Δεν επικρατεί φόβος στον Πλατανιά και δεν κρυβόμαστε. Την πρώτη μέρα βγήκα και είπα κάποια πράγματα, τώρα βγήκα και πάλι. Εάν ο πλατανιάς φοβόταν και εξαρτιόταν από τον Ολυμπιακό, αφού ήθελαν τόσο τον αγώνα θα του τον δίναμε κι όμως δείξαμε το αντίθετο».

«Λέω αυτό που πιστεύω, άσχετα με όλα τα υπόλοιπα θέματα που θα τα κρίνουν αυτοί που πρέπει. Θεωρώ ως αμερόληπτος παρατηρητής της διαδικασίας πως γίνεται πολλή κουβέντα… Δεν είπανε τίποτα για τον Πλατανιά που πήρε μία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Το πρώτο κομμάτι αφήστε με να το απολαύσω και το δεύτερο αφήστε το να διερευνηθεί από τους αρμόδιους. Μην μου ζητάτε να μπω σε διαδικασία που δεν με αφορά. Από εκεί κι έπειτα αυτό που είδε όλη η Ελλάδα το τι συνέπειες θα έχει δεν είναι δική μου δουλειά».

Και μας μένει η απορία: οι «αντικειμενικοί» θα μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν με τις δηλώσεις αυτές; Χθες πάντως δεν μπήκαν στον κόπο να αναμεταδώσουν τις δηλώσεις του τερματοφύλακα Σωτηρίου στο χανιώτικο σάιτ athlitiko.gr, που πάνω-κάτω είπε τα ίδια με τον πρόεδρο της ομάδας του…

admin